MLS Real Estate ➧ Shitet 30,000 m² Tokë në BALDUSHK ngjitur me Komunën - Uje 24hr - Pamje dhe Qetesi Absolute
Tirane - Zone Periferike
 • Perdorimi Toke Bujqesore
 • Siperfaqa 30.00 Dynym ose 30000 m2
MLS Real Estate ➧ Toke 2900 m2 ne BALDUSHK - Me Cerfifikate ( Intensiteti 0.3 deri 2 kate)
Tirane - Zone Periferike
 • Perdorimi Truall
 • Siperfaqa 2.90 Dynym ose 2900 m2
MLS Real Estate ➧ Shitet Toke Buze Rruges Kryesore - Ngjitur EQUOS Resort **1330 M² Me Hipoteke (Intensitet 0.3)
Tirane - Zone Periferike
 • Perdorimi Truall+Toke
 • Siperfaqa 1.30 Dynym ose 1300 m2
MLS Real Estate ➧ Ne Shitje: Toke **2195 m2 te Ura e Beshirit (Tirane) **Intesitet 0.3 -- Buze Rruge Kryesore
Tirane - Zone Periferike
 • Perdorimi Toke Bujqesore
 • Siperfaqa 2.20 Dynym ose 2200 m2
MLS Real Estate ➧ Shitet Super Toke me Super CMIM (79,500€) Ne 📍 Mullet - 1200 M2 Me Hipoteke Toke E Verdhe
Tirane - Zone Periferike
 • Perdorimi Toke Bujqesore
 • Siperfaqa 1.20 Dynym ose 1200 m2
MLS Real Estate ➧ Shitet Toke Te Lapidari ne PEZE, Pranë Ilira Palace - 1200 M² **Me Hipoteke (Buze Rruge) Ints, 0.3-
Tirane - Zone Periferike
 • Perdorimi Truall
 • Siperfaqa 1.20 Dynym ose 1200 m2
MLS Real Estate ➧ Shitet Tokë në Vishnje - Pranë Petrelës ( Fshati Tagan) 1000 m2 me hipotekë dhe me leje ndërtimi
Tirane - Zone Periferike
 • Perdorimi Truall
 • Siperfaqa 1.00 Dynym ose 1000 m2
MLS Real Estate ➧ Shitet Truall: 16,730m2 📍Në Farkë Rr. Kryesore (80 €/m2) Me Hipoteke - Toke E Kuqe (Intensitet 0.6)
Tirane - Zone Periferike
 • Perdorimi Truall+Toke
 • Siperfaqa 16.70 Dynym ose 16700 m2
MLS Real Estate ➧ Toke 800 m2 ne Kombinat **me Hipoteke - Intensitet 1 (Toke e Kuqe) Ideale per Ndertim
Tirane - Ysberisht/Kombinat/Selite
 • Perdorimi Truall+Toke
 • Siperfaqa 0.80 Dynym ose 800 m2
MLS Real Estate ➧ Shitet Super Toke (525,000€) Ne 📍 TEG, Prane Rrethit - 3590 M2 Me Hipoteke - Intensitet 0.6
Tirane - Sauk/Qendra TEG
 • Perdorimi Toke Bujqesore
 • Siperfaqa 3.60 Dynym ose 3600 m2