Amb OPEN SPACE (242 m2 NETO) Ideal per Supermarket, ne Don Bosko (pas Vizion +) Pllt i Ri - Lartesi 5m & Sistem VentilimiPagesa

580,000 Euro

Siperfaqa neto 242.00 me 2 Tualetee
Kati Kati 0 me 1 Ashensor
Qyteti - Zona Tirane - Don Bosko
Adresa: Rruga Egnatia, Tirana, Albania

Super Ambient OPEN SPACE me Mundesi Ndarje **Ideal per Supermarket - Me Siperfaqe 241.55 m² NETO dhe lartesi 5 m- Buze Rruges Kryesore ne Don Bosko Pas Vizion Plus (Big Market) eshte i dhene aktualisht 10 Vite me Qera - Kontrate me ÇMIM 7€/m² Neto dhe kuazole ne kontrate per rritje cmimi ne 2026 ne 9€/m² - Mundesi Ideale Investimi & biznesi - Dyqani Ka Fasade te Gjere dhe te larte + Dyqanit Shiten dhe 2 vende parkimi secili nga 15,000€ -Dyqani eshte me sistem ventilimi, sistem kondicionimi dhe me drite natyrale 


Me Mundesi Ndarje ne 3 dyqane: (Shite edhe vec e ven nese e kerkon bleresi:


- 120.5 m2 

- 94 m2

- 27 m2


*** 2400€/m2 


Q3789


Te Dhenat E Ndarjes:


- 1 Ambient Open Space

- 2 Tualete


- Kati : 0

- Viti I Ndertimit: 2022

- Ashensor: Po  

- Katet E Pallatit : 9 

- Ka Extra Dhe 2 Poste Parkimi Katin -1 


- Sip. Total Bruto : 241.55 m2

- Sip. Neto : 241.55 m2

- Mund te Ndahet ne: 

- 119 m2 

- 94 m2

- 27 m2


*** 2900€/m²  Karakteristika: 


- Shitet Super Dyqan I Madh Open Space 

- Me Siperfaqe 241.55 M² Neto  Me Lartesi 5 M

- Buze Rruges Kryesore Ne Don Bosko Pas Vizion Plus Te Big Market. Eshte I Dhene Me Qira Aktualisht 10 Vite Kontrate Me Çmim 7€/M² Neto Me Kuazole Ne Kontrate Qe Pas Vitit 2026 Do Kete Rritje Qiraje Nga 7€/M² Qe Eshte Tani Ne 9€/M² 

- Mundesi Ideale Investimi & Biznesi 

- Dyqani Ka Fasade Te Gjere Dhe Te Larte + Dyqanit Shiten Dhe 2 Vende Parkimi Secili Nga 15,000€ 

- Dyqani Eshte Me Sistem Ventilimi, Sistem Kondicionimi Dhe Me Drite Natyrale


Extra: 


- Zona Shume e Mire, Me Shume Ndertime Te Reja 3 - 4 Vitet E Fundit. Zhvillim Ne Planin Urbanistik Dhe Hapje E Shume Bizneseve Te Reja. 
Cmimi: 580,000€ --- Okazion, Ne Zone Shiten Njesi Te Tilla 3000€/M² - 3500€/M²,  Kthimi Investimit Me Qerane Aktuale Eshte Shume I Mire Pa Llogaritur Rritjen E Vleres Prones Dhe Rritjen E Qerase Nder Vite

++ Ka mundesi Ndarje per te Blere Amb me Siperfaqe te Tjera


Tel Ose Whatsapp: